BLACKPINK’ten Lisa, 2023’teki Dördüncü Guinness Dünya Rekorunu Kırdı

Yıldız bu başarıya solo single'ı 'Money' ile ulaştı. BLACKPINK'ten Lisa bir Guinness Dünya Rekoru daha kırarak 2023'teki listedeki toplam başarısını dörde çıkardı.

Kore Alfabesi Korece Birleşik Sessiz Harfler ㄳ, ㄵ, ㄶ, ㄺ, ㄻ, ㄼ, ㄽ, ㄾ, ㄿ, ㅀ, ㅄ

5 / 5

Kore alfabesi birleşik sessiz harfler ㄳ, ㄵ, ㄶ, ㄺ, ㄻ, ㄼ, ㄽ, ㄾ, ㄿ, ㅀ, ㅄ dersinde Korecedeki birleşik sessiz ㄳ, ㄵ, ㄶ, ㄺ, ㄻ, ㄼ, ㄽ, ㄾ, ㄿ, ㅀ, ㅄ harfleri göreceğiz.

Kore Alfabesi Korece Yarı Ünlü Harfler ㅐ, ㅒ, ㅔ, ㅖ, ㅢ, ㅙ, ㅚ, ㅞ, ㅝ, ㅘ, ㅟ

5 / 5

Kore alfabesi yarı ünlü harfler dersinde Korecedeki yarı ünlü ㅐ, ㅒ, ㅔ, ㅖ, ㅢ, ㅙ, ㅚ, ㅞ, ㅝ, ㅘ, ㅟ harfleri ayrıntılarıyla öğreneceksiniz.

Kore Alfabesi Korece Çift Sessiz Harfler ㄲ, ㄸ, ㅃ, ㅆ, ㅉ

5 / 5

Kore alfabesi çift sessiz harfler ㄲ, ㄸ, ㅃ, ㅆ, ㅉ dersinde 5 adet Korece çift ünsüz harfi ve kelime içerisindeyken nasıl okunduğunu göreceksiniz.

Kore Alfabesi Korece Alt Ünsüzler 받침

5 / 5

Kore alfabesi alt ünsüzler 받침 dersinde Korece ㄷ, ㅌ, ㅅ, ㅆ, ㅈ, ㅊ, ㅎ harflerini ve Korece bir kelime içerisindeyken nasıl okunduklarını öğreneceksiniz.

Kore Alfabesi Korece Sessiz Harfler ㅊ, ㅍ, ㅎ

5 / 5

Kore alfabesi sessiz harfler ㅊ, ㅍ, ㅎ dersinde 5 adet Korece sessiz harfi ve Korece bir kelime içerisinde iken nasıl okunduğunu öğreneceksiniz.

Kore Alfabesi Korece Sessiz Harfler ㅁ, ㄹ, ㅂ, ㅅ, ㅈ

5 / 5

Kore alfabesi sessiz harfler ㅁ, ㄹ, ㅂ, ㅅ, ㅈ dersinde 5 adet Korece sessiz harfi ve Korece bir kelime içerisinde iken nasıl okunduğunu öğreneceksiniz.

Kore Alfabesi Korece Sessiz Harfler ㄱ, ㅋ, ㄴ, ㄷ, ㅌ

5 / 5

Kore alfabesi sessiz harfler ㄱ, ㅋ, ㄴ, ㄷ, ㅌ dersinde 5 adet Korece sessiz harfi ve Korece bir kelime içerisinde iken nasıl okunduğunu öğreneceksiniz.

Kore Alfabesi Korece Sesli Harfler ve ㅇ Harfi

5 / 5

Kore Alfabesi Sesli Harfler ve ㅇ Harfi dersinde 10 adet Korece sesli harf ve 1 adet Korece sessiz harfi ayrıntılı bir şekilde göreceğiz.

Kore Alfabesi Heceler 2

5 / 5

Kore alfabesi heceler 2 dersinde Kore alfabesinde Korece harflerin bir araya gelerek nasıl Korece heceler oluştuğunu incelemeye devam edeceğiz.

Kore Alfabesi Heceler 1

5 / 5

Kore alfabesi heceler 1 dersinde Kore alfabesinde Korece harflerin yan yana ve alt alta gelerek heceleri nasıl oluşturduğunu öğreneceğiz.

Kore Alfabesine Giriş 한글

5 / 5

Kore alfabesi, Asya dilleri arasındaki en basit alfabelerden birisidir. Öğrenmesi eğlenceli ve kolaydır. Kore alfabesine 한글 – hangıl adı verilir. Koreliler Latin alfabesi ile yazarken Hangeul olarak yazarlar.